Suomeksi På svenska Venäjäksi in english

Huoneet

Hotellistamme löytyy 41 viihtyisää huonetta, joissa kaikissa on säädettävä ilmastointi ja jäähdytys, kylpyhuone, tv, puhelin ja langaton wlan-yhteys. Lisäksi ylimmäisessa kerroksessa on parvekkeellinen Minisuite, jossa on oma pieni sauna. Hotellissa on myös erillinen invahuone.

Meille voit tulla myös lemmikin kanssa. Ilmoitathan siitä varatessasi!

Varaathan parivuoteellisen huoneen etukäteen.

Kaikissa huoneissamme on käytetty Marimekon kankaita luomassa tunnelmaa, verhoista löytyy mm. unikko, kaivo, tuuli, moments ym. kankaita. Kuosit ja värit vaihtelevat huoneittain. Jos sinulla on erityistoiveita kuosin suhteen, mainitsethan siitä huonevarausta tehdessäsi.

Pyydä tarjous päivän parhaasta hinnasta vastaanotostamme hotelliemilia@hotelliemilia.fi tai 03 6122 106 tai voit siirtyä suoraan tekemään varauksen Booking.com -sivustolle.

 

Emilia, standard-huoneStandard

Standard-huoneet sijaitsevat hotellin 3. ja 4. kerroksessa. Jokaisessa huoneessa on säädettävä ilmastointi ja jäähdystys sekä ilmainen wlan-yhteys.

Varaathan parivuoteellisen huoneen etukäteen!


Emilia, superior-huoneSuperior

Viidennessä kerroksessa on Superior-huoneita, joissa on on mm. vedenkeitinsetti kahvin/teen/kaakaon keittämiseen, kylpytakki ja tohvelit. Osassa huoneita on parveke kävelykadulle päin.


Emilia, suiteMinisuite

Ylimmästä kerroksesta löytyy saunallinen Minisuite, joka on suosittu myös hääsuitena.

Minisuite koostuu makuuhuoneesta sekä pienestä oleskelutilasta. Molemmissa huoneissa on oma wc. Minisuitessa on oma parveke kävelykadulle.
Huoneeseen kuuluu mm. vedenkeitinsetti kahvin/teen/kaakaon keittämiseen, kylpytakki ja tohvelit.

Kysy myös erillistä hääpakettia!