Kesäteatterimatkalle Hämeenlinnaan

HAJUVETTÄ JA LIHAPULLIA

Tervetuloa kesäteatterimatkalle Hämeenlinnaan! Majoitu mukavasti kaupungin keskustassa, Hotelli Emiliassa, josta on kävellen 2 km kesäteatteriin.

Asiakkaillemme kesäteatteriliput 27 €/kpl (norm. 28€/32 €). Voit varata liput majoitusvarauksen yhteydessä vastaanotostamme (hotelliemilia@hotelliemilia.fi / 03 6122 106) ja saat liput saapuessasi majoittumaan.

Kesällä 2021 Hämeenlinnan Uudessa Kesäteatterissa laulavat näyttelijät Maria Lund ja Päivi Pylvänäinen tarjoavat hajuvettä ja lihapullia koko rahan edestä.

Tämä on teatterin kulisseihin sijoittuva, ronski ja rehellinen matka naisen elämään sen ihanassa kirjavuudessaan. Tässä esityksessä kaksi uraäitiä antavat luvan kurkistaa kulissiensa taakse. Mitä todellisuudessa tapahtuu juuri ennen esitystä, kun epäusko valtaa kesken harjoitusten, miten ideoita syntyy viime hetkessä ja kuinka makealta itselleen nauraminen tuntuukaan.

Tyylilajillisesti monilahjakkaat ystävykset Maria Lund ja Päivi Pylvänäinen kuljettavat meitä rennosti aiheesta toiseen pilke silmäkulmassa, sielukkaan laulun, sekä suoran puheen avulla. Tämän esityksen voima on, kun mikään ei ole pyhää ja kaikelle saa nauraa.
Tämä on kahden naisen sensuroimaton puheenvuoro epävarmuuksista ja murheista, innosta ja uskosta omaan tekemiseen, kollegoiden välisestä naljailusta ja toisen vilpittömästä kannustamisesta. Esityksen tuoksut käyvät juuri niin hyvin yhteen kuin hajuvesi ja lihapullat. Bon Appétit!

Käsikirjoitus: Työryhmä, Kalle Pylvänäinen
Ohjaus: Kalle Pylvänäinen
Rooleissa: laulavat näyttelijät Maria Lund ja Päivi Pylvänäinen sekä muusikot Anu Kosonen, piano ja Elisa Järvelä, viulu

Esitykset ajalla 28.7.-15.8.2021
Esitys kestää noin 2 tuntia sisältäen väliajan
Kesäteatterissa on nouseva katsomo ja se on kokonaan katettu!

Lisätietoja ja esitysajat www.hukteatteri.fi


Kesäteatterissa on nouseva katsomo ja se on kokonaan katettu!

Kesäteatterin yhteydessä on myös runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja.

Kesäteatteriin tulee myös yksittäisiä esityksiä / tapahtumia. Niistä lisää sivuilla https://www.hukteatteri.fi/naytelmat