Standard-huone

Standard-huoneet sijaitsevat hotellin 3. ja 4. kerroksessa. Jokaisessa huoneessa on säädettävä ilmastointi, jäähdytys, sekä ilmainen WiFi-yhteys.

Voit tiedustella ja varata lisävuoteita tai parivuoteellisia huoneita suoraan hotellistamme hotelliemilia@hotelliemilia.fi tai puhelimitse 03 6122 106

tutustu huoneeseen

Hotelli Emilian 3. ja 4. kerroksessa sijaitsevat Standard-huoneemme. Osaan huoneista on mahdollista saada lisävuode hintaan 26€/yö. Perheen pienimmille tarjoamme matkasängyn veloituksetta.

Huoneiden hintaan sisältyy aina herkullinen ja monipuolinen buffet-aamiainen. Voit myös tilata aamiaisen huoneeseen pienestä lisämaksusta (15€/hlö), jolloin voit keskittyä olennaiseen – nauttimiseen! Aamiaistilaus huoneeseen tulee tehdä viimeistään edellisenä iltana vastaanoton aukioloaikojen puitteissa.

Mikäli kaipaat lempeitä löylyjä, hotellimme sauna on varattavissa myös yksityiseen käyttöön. Sauna sijaitsee hotellin 2. kerroksessa. Sauna on varattavissa saatavuuden mukaan, kysy lisää vastaanotostamme!

Illallista voit nauttia Ravintola Piparkakkutalossa, joka sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä Hotelli Emiliasta. Ravintola Piparkakkutalo tarjoaa Hotelli Emilian asiakkaille -10% a la carte -listan annoksista. Tutustu siis Piparkakkutalon ruokalistaan ja varaa pöytä.

Palvelut

Hotelli Emilia Standard-huone