Standard-huone

Standard-huoneet sijaitsevat hotellin 3. ja 4. kerroksessa. Jokaisessa huoneessa on säädettävä ilmastointi, jäähdytys, sekä ilmainen WiFi-yhteys.

Voit tiedustella ja varata lisävuoteita tai parivuoteellisia huoneita suoraan hotellistamme hotelliemilia@hotelliemilia.fi tai puhelimitse 03 6122 106

tutustu huoneeseen

Hotelli Emilian 3. ja 4. kerroksessa sijaitsevat Standard-huoneemme. Osaan huoneista on mahdollista saada lisävuode hintaan 26€/yö. Perheen pienimmille tarjoamme matkasängyn veloituksetta.

Huoneiden hintaan sisältyy aina herkullinen ja monipuolinen buffet-aamiainen. Voit myös tilata aamiaisen huoneeseen pienestä lisämaksusta (10€/hlö), jolloin voit keskittyä olennaiseen – nauttimiseen! Aamiaistilaus huoneeseen tulee tehdä viimeistään edellisenä iltana vastaanoton aukioloaikojen puitteissa.

Mikäli kaipaat lempeitä löylyjä, hotellimme sauna on varattavissa yksityisesti hintaan 10€/hlö/2h. Sauna sijaitsee hotellin 2. kerroksessa. Sauna on varattavissa saatavuuden mukaan.

Illallista voit nauttia Ravintola Piparkakkutalossa, joka sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä Hotelli Emiliasta. Ravintola Piparkakkutalo tarjoaa Hotelli Emilian asiakkaille -10% a la carte -listan annoksista. Tutustu siis Piparkakkutalon ruokalistaan ja varaa pöytä.

Palvelut

Hotelli Emilia Standard-huone