Info

Aamiainen

Hotellin runsas buffet-aamiainen kuuluu majoituksen hintaan ja tarjoillaan hotellin asiakkaille ma-pe klo 6:00-9:00 ja viikonloppuisin ja pyhäpäivisin klo 7:30-10:30.

Buffet-aamiainen on tarjolla myös niille, jotka eivät majoitu hotellissamme. Aamiaisen hinta on 15,00 €, lapset 1 €/ikävuosi. Aamiainen on tarjolla ei-majoittuville ma-pe 7-9 ja la-su 8-10:30. Mikäli olette tulossa nauttimaan aamiaista isommalla seurueella, toivomme tedän tekevän pöytävarauksen ennakkoon (hotelliemilia@hotelliemilia.fi / 03 6122 106)

Asiakassauna

Hotellin asiakassauna lämpenee tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin naisille klo 18-19 ja miehille klo 19-21. Otathan huoneesta pyyhkeen mukaan.

Autopaikoitus

Hotellin takana on muutamia 2h maksuttomia kiekkopaikkoja (arkisin 8-18 ja lauantaisin 8-14).

Hotellissamme on myös maksullinen ja lämmin autohalli, 14 €/vrk Paikat halliin tulee varata etukäteen vastaanotosta ja autopaikkoja on rajoitetusti.

Varaukset hotelliemilia@hotelliemilia.fi

Lataa tästä paikoitusohje (P-halli, pdf)

Check- in /-out

Hotellin sisäänkirjautuminen alkaa klo 15:00. Mikäli olet saapumassa tätä ennen, voit toki tuoda tavarasi meille säilytykseen.

Hotellin uloskirjautumisaika on klo 12:00. Mikäli toivot myöhäisempää huoneen luovutusta, olethan yhteydessä vastaanoton henkilökuntaamme.

Lemmikit

Lemmikit ovat tervetulleita hotelliimme! Hotellissamme on kolme lemmikkihuonetta. Veloitamme lemmikeistä lisämaksun 10 €/viipymä. Ilmoitathan lemmikistäsi varatessasi majoitusta.

Lisävuoteet

Osaan Standard -huoneistamme on saatavilla lisävuode. Hinta aikuiselle 30 €/ yö. Mikäli majoittujia on useampia samaan huoneeseen, patjalla majoittuu 4-12 -vuotias hintaan 15 €/yö. Alle 4 -vuotiaat majoittuvat ilmaiseksi vanhempien/ huoltajan sängyssä. Alla 1-vuotiaille hotellissamme on matkasänkyjä veloituksetta.

Peruutusehdot

Majoitus:

Hotellista suoraan varattuna, puhelimitse tai sähköpostilla, yksittäisen huoneen voi peruuttaa kuluitta kaksi vuorokautta etukäteen (paitsi ilman peruutusoikeutta huoneet). Tämän jälkeen huoneesta veloitetaan 100 %. Tämä peruutusehto ei koske ryhmävarauksia, eikä kiintiövarauksia, ellei toisin sovita.

Huomioithan, että tämä peruutusehto ei ole voimassa varauskanavien kautta tulleisiin varauksiin. Niissä on voimassa varauskanavien määrittämät peruutusehdot.

Kokouspalvelut:

Tilaajalla on oikeus seuraavien peruutusehtojen puitteissa perua vahvistettu tilaisuus:

50 %7 vrk
75 %3 vrk
100 %1 vrk