Usein kysytyt kysymykset

Yleisimmät kysymykset

Hotelli Emilia sijaitsee aivan Hämeenlinnan keskustassa, kävelykadun varrella. Hotellin osoite on Raatihuoneenkatu 23, 13100 Hämeenlinna.

Hotellin takaa löydät muutamia maksuttomia kiekkopaikkoja, joihin voit pysäköidä autosi kahdeksi tunniksi (arkisin 8-18 ja lauantaisin 8-14).
Kasarmikadulla sijaitsee myös maksullisia (pl. sunnuntait) tienvarsipaikkoja.
Hotellistamme löytyy myös oma ja lämmin autohalli, jonka hinta on 14 €/vrk. Autohallipaikkoja on kuitenkin rajoitetusti ja autopaikka tulee varata etukäteen vastaanotosta.

Varaukset voi hoitaa kätevästi sähköpostitse osoitteella hotelliemilia@hotelliemilia.fi

Sisäänkirjautuminen hotelliimme alkaa klo 15:00, uloskirjautuminen tulee tehdä klo 12:00 mennessä. Mikäli kuitenkin  toivot myöhäisempää huoneen luovutusta, otathan yhteyttä henkilökuntaamme hotellin vastaanotossa.

Hotelli Emiliassa ei ole omaa ravintolaa, mutta Ravintola Piparkakkutalo palvelee majoittujia vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä hotellilta, osoitteessa Kirkkorinne 2.

Ravintola Piparkakkutalo tarjoaa hotellissamme majoittuville asiakkaillemme -10% alennuksen listan annoksista!

Kyllä sisältyy! Hotelli Emilian runsas buffet-aamiainen on tarjolla arkisin klo 6:00-9:00, viikonloppuisin ja pyhäpäivisin klo 7:30-10:30.

Aamiaisemme on tarjolla myös heille, jotka eivät majoitu hotellissamme. Aamiaisen hinta on 15,00 €, lapset 1 €/ikävuosi. Aamiainen ei-majoittuville tarjoillaan ma-pe klo 7:00-9:00 ja la-su klo 7:30-10:30.

Hotelli Emilia on lemmikkiystävällinen hotelli, josta löytyy muutama lemmikkihuone. Lemmikkisi ovat siis myös tervetulleita meille!

Tarkemmissa tiedusteluissa suosittelemme kuitenkin ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteella hotelliemilia@hotelliemilia.fi. Näin pystymme varmistamaan, että meillä on vapaa huone juuri Teille.

Hämeenlinnassa on tekemistä moneen lähtöön! Hämeenlinnan tunnetuin on tietysti lähes tuhatvuotinen Hämeen linna, joka suorastaan huokuu historiaa.

Suosittelemme myös ehdottomasti nauttimaan Hämeenlinnan lukuisista ulkoilumahdollisuuksista, kahviloista ja ravintoloista, teatterista, sekä museoista.  Tutustu tarjontaan Hämeenlinnan kaupungin sivuilta.

Loistava vaihtoehto on Aulangon puistometsä, joka tarjoaa suomalaista kauneutta ja rauhaa hälinän keskellä, josta voi nauttia myös Aulangonjärveltä soutuveneestä käsin. Kaupunkiveneen voit lainata veloituksetta Aulangon ulkoilumajan rannasta. Näitä veneitä on saatavilla useammastakin sijainnista ympäri Hämeenlinnaa!

Osaan Standard -huoneistamme on saatavilla lisävuode, hintaan 26 €/yö. Mikäli majoittujia on samassa huoneessa useampi henkilö, tarjoamme patjan 10 €/yö 4-12 vuotiaalle.
Alle 4 -vuotiaat majoittuvat ilmaiseksi vanhempien/huoltajan sängyssä. Alle 1-vuotiaille hotellissamme on saatavilla matkasänkyjä ilman veloitusta.

Mikäli olet tehnyt varauksen suoraan hotellistamme, voi yksittäisen huoneen peruuttaa ilman kuluja 24h ennen varauksen alkua (poislukien ilman peruutusoikeutta olevat huoneet). Mikäli huonevaraus perutaan alle 24h ennen varauksen alkua, veloitetaan huoneen hinnasta 100%.

Tämä peruutusehto ei koske ryhmävarauksia, eikä kiintiövarauksia, ellei toisin sovita. Huomioithan, että tämä peruutusehto ei ole voimassa varauskanavien kautta tulleisiin varauksiin, sillä niissä on voimassa varauskanavien määrittämät peruutusehdot.

Kysy lisää!