Info

Aamiainen

Hotellin runsas buffet-aamiainen kuuluu majoituksen hintaan ja tarjoillaan hotellin asiakkaille ma-pe klo 6:00-9:00 ja viikonloppuisin ja pyhäpäivisin klo 7:30-10:30.

Buffet-aamiainen on tarjolla myös niille, jotka eivät majoitu hotellissamme. Aamiaisen hinta on 10,00 €, lapset 1 €/ikävuosi. Aamiainen on tarjolla ei-majoittuville ma-pe 7-9 ja la-su 8-10:30. Mikäli olette tulossa nauttimaan aamiaista isommalla seurueella, toivomme tedän tekevän pöytävarauksen ennakkoon (hotelliemilia@hotelliemilia.fi / 03 6122 106)

Asiakassauna

Hotellin asiakassauna lämpenee tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin naisille klo 18-19 ja miehille klo 19-21. Otathan huoneesta pyyhkeen mukaan.

Autopaikoitus

Hotellin takana on muutamia 2h maksuttomia kiekkopaikkoja (arkisin 8-18 ja lauantaisin 8-14).

Hotellissamme on myös maksullinen ja lämmin autohalli, 12 €/vrk Paikat halliin tulee varata etukäteen vastaanotosta ja autopaikkoja on rajoitetusti.

Varaukset hotelliemilia@hotelliemilia.fi

Lataa tästä paikoitusohje (P-halli, pdf)

Check- in /-out

Hotellin sisäänkirjautuminen alkaa klo 15:00. Mikäli olet saapumassa tätä ennen, voit toki tuoda tavarasi meille säilytykseen.

Hotellin uloskirjautumisaika on klo 12:00. Mikäli toivot myöhäisempää huoneen luovutusta, olethan yhteydessä vastaanoton henkilökuntaamme.

Lemmikit

Lemmikit ovat tervetulleita hotelliimme! Hotellissamme on kolme lemmikkihuonetta. Veloitamme lemmikeistä lisämaksun 10 €/viipymä. Ilmoitathan lemmikistäsi varatessasi majoitusta.

Lisävuoteet

Osaan Standard -huoneistamme on saatavilla lisävuode. Hinta aikuiselle 25 €/ yö. Mikäli majoittujia on useampia samaan huoneeseen, patjalla majoittuu 4-12 -vuotias hintaan 10 €/yö. Alle 4 -vuotiaat majoittuvat ilmaiseksi vanhempien/ huoltajan sängyssä. Alla 1-vuotiaille hotellissamme on matkasänkyjä veloituksetta.

Peruutusehdot

Majoitus:

Hotellista suoraan varattuna, puhelimitse tai sähköpostilla, yksittäisen huoneen voi peruuttaa kuluitta saapumispäivänä klo 12 mennessä. Tämän jälkeen huoneesta veloitetaan 100 %. Tämä peruutusehto ei koske ryhmävarauksia, eikä kiintiövarauksia, ellei toisin sovita.

Huomioithan, että tämä peruutusehto ei ole voimassa varauskanavien kautta tulleisiin varauksiin. Niissä on voimassa varauskanavien määrittämät peruutusehdot. Kotisivujemme varauskanava ohjaa sinut Booking.com -sivustolle.

Kokouspalvelut:

Tilaajalla on oikeus seuraavien peruutusehtojen puitteissa perua vahvistettu tilaisuus:

50 %7 vrk
75 %3 vrk
100 %1 vrk